Search

Issue
Title
Authors
SURFACE WEAR RESISTANCE INCREASE FOR PARTS IN PRECISION FRICTION PAIRS OF AGRICULTURAL MACHINES UNDER FINAL ANTIFRICTION NONABRASIVE MACHINING
Pogonyshev V.A., Mokshin I.A., Pogonysheva D.A., Bychkova T.V.
METHODOLOGICAL FOUNDATIONS OF THE MATERIALS SCIENCE ASSESSMENT OF THE QUALITY OF LUBRICANTS FOR LOADED INTEGRATIONS OF MACHINES AND MECHANISMS. MESSAGE 2. THE INFLUENCE OF THE COMPOSITION OF LUBRICANTS ON THE STRUCTURAL AND PHASE STATE OF THE DEFORMATION ZONE OF METAL TRIBOUNITS AND THEIR ANTIFRICTION PROPERTIES
Kuksenova L.I., Savenko V.I.
SPEAKING OF MECHANISM RESPONSIBLE FOR A COMPOSITE MATERIAL MICROSTRUCTURE FORMATION UNDER WELDING OF HETEROGENEOUS COMPONENTS IN A FRICTION WITH STIRRING MODE
Shlyapin A.D., Ovchinnikov V.V., Uchevatkina N.V.
METHODOLOGICAL FOUNDATIONS OF THE MATERIALS SCIENCE ASSESSMENT OF THE QUALITY OF LUBRICANTS FOR LOADED INTEGRATIONS OF MACHINES AND MECHANISMS. MESSAGE 1. THE INFLUENCE OF THE MEDIUM ON THE STRESS-STRAIN STATE AND STRUCTURAL CHANGES IN THE ZONE OF CONTACT DEFORMATION OF METALS DURING FRICTION
Kuksenova L.I., Savenko V.I.
PHYSICAL-CHEMICAL FACTORS EFFECT ON THE STRUCTURE AND PROPERTIES OF METALS UNDER CONDITIONS OF CONTACT DEFORMATION DURING FRICTION IN A SURFACE-ACTIVE LUBRICATING MEDIUM
Kuksenova L.I.
ELECTROCHEMICAL GRINDING OF GALVANIZED ELECTRICAL CONNECTORS FOR THE RAISE OF STATIC COEFFICIENT OF FRICTION IN THE CONNECTION
Suslov A.G., Derbush D.A., Shalygin M.G.
INNOVATION TECHNOLOGIES FOR WEAR RESISTANCE INCREASE IN HEAVY LOADED TRIBOSYSTEMS BY FORMING THEIR SURFACE LAYER STRUCTURE AND PROPERTIES
Kolesnikov V.I., Kolesnikov I.V., Manturov D.S., Voropaev A.I.
ANALYZING THE MORPHOLOGY OF WORN SURFACES IN POLYMER MATRIX FRICTION COMPOSITES
Yusubov F.F.
MODELING OF HEAT TRANSFER OPERATION WITHIN THERMAL FRICTION CUTTING FOR CONSTRUCTIONAL STEEL WORKPIECES
Yakubov C.F., Pokintelitsa N.I., Bratan S.M., Chasovitina A.S.
METHODS FOR IMPROVING STRESS-STRAIN PROPERTIES AND TRIBOLOGICAL CHARACTERISTICS OF HEAVILY LOADED METAL AND POLYMER TRIBOSYSTEMS
Kolesnikov V.I., Motrenko P.D., Belyak O.A., Kolesnikov I.V., Polityko K.N., Voropaev A.I.
HOT FORMING OF WELDED BLANKS OF ALUMINUM ALLOY SHEETS 1565 CHM
Ovchinnikov V.V., Polyakov D.A.
WEAR SIMULATION FOR ROLLING FRICTION WITH SLIDING MOVEMENT
Shilov M.A., Korolev P.V.
1 - 12 of 12 Items

Search tips:

  • Search terms are case-insensitive
  • Common words are ignored
  • By default only articles containing all terms in the query are returned (i.e., AND is implied)
  • Combine multiple words with OR to find articles containing either term; e.g., education OR research
  • Use parentheses to create more complex queries; e.g., archive ((journal OR conference) NOT theses)
  • Search for an exact phrase by putting it in quotes; e.g., "open access publishing"
  • Exclude a word by prefixing it with - or NOT; e.g. online -politics or online NOT politics
  • Use * in a term as a wildcard to match any sequence of characters; e.g., soci* morality would match documents containing "sociological" or "societal"

Согласие на обработку персональных данных с помощью сервиса «Яндекс.Метрика»

1. Я (далее – «Пользователь» или «Субъект персональных данных»), осуществляя использование сайта https://journals.rcsi.science/ (далее – «Сайт»), подтверждая свою полную дееспособность даю согласие на обработку персональных данных с использованием средств автоматизации Оператору - федеральному государственному бюджетному учреждению «Российский центр научной информации» (РЦНИ), далее – «Оператор», расположенному по адресу: 119991, г. Москва, Ленинский просп., д.32А, со следующими условиями.

2. Категории обрабатываемых данных: файлы «cookies» (куки-файлы). Файлы «cookie» – это небольшой текстовый файл, который веб-сервер может хранить в браузере Пользователя. Данные файлы веб-сервер загружает на устройство Пользователя при посещении им Сайта. При каждом следующем посещении Пользователем Сайта «cookie» файлы отправляются на Сайт Оператора. Данные файлы позволяют Сайту распознавать устройство Пользователя. Содержимое такого файла может как относиться, так и не относиться к персональным данным, в зависимости от того, содержит ли такой файл персональные данные или содержит обезличенные технические данные.

3. Цель обработки персональных данных: анализ пользовательской активности с помощью сервиса «Яндекс.Метрика».

4. Категории субъектов персональных данных: все Пользователи Сайта, которые дали согласие на обработку файлов «cookie».

5. Способы обработки: сбор, запись, систематизация, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), извлечение, использование, передача (доступ, предоставление), блокирование, удаление, уничтожение персональных данных.

6. Срок обработки и хранения: до получения от Субъекта персональных данных требования о прекращении обработки/отзыва согласия.

7. Способ отзыва: заявление об отзыве в письменном виде путём его направления на адрес электронной почты Оператора: info@rcsi.science или путем письменного обращения по юридическому адресу: 119991, г. Москва, Ленинский просп., д.32А

8. Субъект персональных данных вправе запретить своему оборудованию прием этих данных или ограничить прием этих данных. При отказе от получения таких данных или при ограничении приема данных некоторые функции Сайта могут работать некорректно. Субъект персональных данных обязуется сам настроить свое оборудование таким способом, чтобы оно обеспечивало адекватный его желаниям режим работы и уровень защиты данных файлов «cookie», Оператор не предоставляет технологических и правовых консультаций на темы подобного характера.

9. Порядок уничтожения персональных данных при достижении цели их обработки или при наступлении иных законных оснований определяется Оператором в соответствии с законодательством Российской Федерации.

10. Я согласен/согласна квалифицировать в качестве своей простой электронной подписи под настоящим Согласием и под Политикой обработки персональных данных выполнение мною следующего действия на сайте: https://journals.rcsi.science/ нажатие мною на интерфейсе с текстом: «Сайт использует сервис «Яндекс.Метрика» (который использует файлы «cookie») на элемент с текстом «Принять и продолжить».