Microwave Moisture Meter for Cereal Grains
- Авторы: Kovaleva A.A.1, Saitov R.I.1, Zaporozhets A.S.2, Parfenova E.G.2
-
Учреждения:
- Akmulla Bashkir State Pedagogical University
- Ural Research Institute of Metrology
- Выпуск: Том 59, № 10 (2017)
- Страницы: 1056-1060
- Раздел: Article
- URL: https://bakhtiniada.ru/0543-1972/article/view/245922
- DOI: https://doi.org/10.1007/s11018-017-1091-9
- ID: 245922
Цитировать
Аннотация
A method and instrument for measurements of the moisture content of cereal grains on the basis of a microwave amplitude method are developed. Results of studies of the metrological characteristics of an experimental prototype are presented. Problems for further study focused on reducing the error components of microwave moisture meters are defined.
Ключевые слова
Об авторах
A. Kovaleva
Akmulla Bashkir State Pedagogical University
Автор, ответственный за переписку.
Email: Purdus@ya.ru
Россия, Ufa
R. Saitov
Akmulla Bashkir State Pedagogical University
Email: Purdus@ya.ru
Россия, Ufa
A. Zaporozhets
Ural Research Institute of Metrology
Email: Purdus@ya.ru
Россия, Ekaterinburg
E. Parfenova
Ural Research Institute of Metrology
Email: Purdus@ya.ru
Россия, Ekaterinburg
Дополнительные файлы
