STATE OF BITE ANALIZATORS WHO WORK IN TABACCOMAKING
- Authors: Zhumatov U.Z.1, Nazarova N.S.1
 - 
							Affiliations: 
							
- Tashkent Institute of improvement of doctors of Ministry of Health of the Republic of Uzbekistan
 
 - Issue: Vol 21, No 3 (2017)
 - Pages: 141-143
 - Section: Articles
 - URL: https://bakhtiniada.ru/1728-2802/article/view/42136
 - DOI: https://doi.org/10.18821/1728-2802-2017-21-3-141-143
 - ID: 42136
 
Cite item
Full Text
Abstract
Full Text
##article.viewOnOriginalSite##About the authors
U. Zh Zhumatov
Tashkent Institute of improvement of doctors of Ministry of Health of the Republic of Uzbekistan
														Email: kantimirovskiy23@mail.ru
				                					                																			                								Dr. med. Sci., Professor in the Department of stomatology № 1.				                								г. Ташкент						
N. Sh Nazarova
Tashkent Institute of improvement of doctors of Ministry of Health of the Republic of Uzbekistanг. Ташкент
References
- Баева И.В. Гигиеническая оценка табачного производства как источник загрязнения атмосферного воздуха. Гиг. и сан. 2003; (1): 25-6.
 - ГОСТ РИСО 3972 - 2005. Методология. Метод исследования вкусовой чувствительности. М.; 2006.
 - Жалматов Н.Н. Состояние вкусовой чувствительности у работающих хлопкоочистительного завода. Рос. стоматол. журн. 2000; (2): 32-4.
 - Иванов А.В., Васильев В.В. Состояние здоровья населения на территориях интенсивного применения пестицидов. Гиг. и сан. 2005; (2): 24-6.
 - Туз Д., Прентис С. Перспективы биохимических исследований. М.: Мир; 1997.
 - Nesbitt B. Toxis metabolitis of aspergillus Flavus. Nature. 2002; 195: 1060.
 
Supplementary files
				
			
					
						
						
				