Effect of the protein coagulation on heat and shape stability of cultured milk ice cream
- Authors: Tvorogova A.A1, Medvedeva T.A2, Landikhovskaya A.V1
-
Affiliations:
- VNIKHI - branch of FGBNU “V.M. Gorbatov FSC for Food Systems”, RAS
- Moscow State University of Food Factories
- Issue: Vol 109, No 1 (2020)
- Pages: 42-44
- Section: Articles
- URL: https://bakhtiniada.ru/0023-124X/article/view/104095
- DOI: https://doi.org/10.17816/RF104095
- ID: 104095
Cite item
Abstract
Full Text
##article.viewOnOriginalSite##About the authors
A. A Tvorogova
VNIKHI - branch of FGBNU “V.M. Gorbatov FSC for Food Systems”, RAS
Email: antvorogova@yandex.ru
Dr.Sc. Moscow, Russia
T. A Medvedeva
Moscow State University of Food Factories
Email: medvedevatania2017@yandex.ru
Moscow, Russia
A. V Landikhovskaya
VNIKHI - branch of FGBNU “V.M. Gorbatov FSC for Food Systems”, RAS
Email: anna.landih@yandex.ru
Moscow, Russia
References
- Горбатова К.К. Биохимия молока и молочных продуктов: учеб. пособие / К.К. Горбатова, П.И. Гунькова. - СПб.: ГИОРД, 2010. - 336 с.
- ГОСТ 329292014. Мороженое кисломолочное. Технические условия.
- Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В., Соловьева Л.Н. Справочник по производству мороженого. - М.: ДеЛи принт, 2004. - 798 с.
- Творогова А. А. Свойства и влияние эмульгаторов на термоустойчивость мороженого / А. А. Творогова, Н. В. Казакова, А.В. Ландиховская // Холодильная техника. 2018. № 4. С. 46-49.
Supplementary files
